Onze partners

Happy Plast; aangenaam en eenvoudig in gebruik

De pleisters van Happy-Plast zijn water- en vetbestendig en ook nog eens zelfklevend Hierdoor kleeft het pleister niet meer op de wond en houdt het de vochtigheid optimaal. Daarnaast is het verwijderen ook geheel pijnloos, daar het pleister niet aan huid of haren kleeft. Dankzij deze bijzondere eigenschappen, is het gebruik van Happy-Plast pleisters bij kleine snijwonden, steekwondjes en als snelle eerste zorg, goed snel en eenvoudig in te zetten.

De toepassingsgebieden zijn zeer gevarieerd. Ook op het werk kunt u de pleisters van Happy-Plast goed gebruiken, ook al gaat het om lichaamsdelen die zwaar belast of aangesproken worden, de pleisters van Happy-Plast zijn zowel voor in de bouw als in het bureau. Natuurlijk bieden de pleisters van Happy-Plast thuis ook de optimale bescherming voor groot en klein en daarnaast ook nog eens voor uw huisdieren.

Het Assortiment van Happy-Plast bestaat uit pleisters, bandages en warmtepleisters. Voor de kleinen zijn er pleisters met kindermotieven beschikbaar. Happy-Plast exclusief voor de vakhandel.

Snelle levering

Bij ons kunt u rekenen op snelle levering door heel Nederland.

Ruim assortiment

Wij leveren een ruim assortiment aan producten voor o.a. apotheken en drogisterijen.

Persoonlijk contact

Met onze vele jaren ervaring staan wij graag persoonlijk voor u klaar.

Kennismaken?

Bent u fabrikant – importeur of retailer en u wilt kennis met ons maken om uw mogelijkheden en kansen te onderzoeken.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Winkelwagen