Over ons

Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een jong en dynamische inkooporganisatie om uw pharma-, of cosmeticaproducten tegen de beste voorwaarden in te kopen, zodat u uw marktaandeel kunt vergroten, dan kunt u stoppen met het zoeken, u heeft uw partner namelijk gevonden.

Met Bos Pharmaservice kiest u voor kennis, ervaring en de beste kwaliteit om uw doelstelling te behalen. Met onze dynamische, prestatiegerichte instelling vertegenwoordigen wij vooraanstaande, kwalitatief hoogwaardige fabrikanten met unieke, veelal apotheek exclusieve producten. De toonaangevende producten worden aangeboden in apotheken, drogisterijen en reformhuizen en zijn veelal marktleiders in hun segment.

Durft u de uitdaging aan om uw succes te behalen laat het ons dan weten, samen met u gaan wij graag de uitdaging aan!

Wat doen wij?

Bos Pharmaservice is de perfecte link tussen aan de ene kant fabrikant en aan de andere kant apotheken, drogisterijen en reformhuizen. Dankzij onze actieve, innovatieve instelling worden de doelstellingen van onze partners verwezenlijkt. Basis hiervoor is onze goede productkennis en de nieuwste inzichten in verkooppsychologie, dankzij continue scholing en ontwikkeling en de snelle levering uit eigen voorraad en magazijn.

Uw voordelen hierdoor zijn:

  • Bijzonder productassortiment met een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Onderscheidende producten veelal apotheken exclusief
  • Snelle levering uit eigen magazijn
  • Volledige verzorging van afleveringen en retourneren.
  • Regelmatige bezoeken aan apotheken, drogisterijen en reformhuizen (min. 4 keer per jaar)
  • Producten worden aangemeld/opgenomen o.a in de Z-index

Dankzij ons hoogwaardig OTC-programma, wordt op de individuele vakgebieden dekking geboden met producten en oplossingen van de hoogste kwaliteit.


Bent u fabrikant – importeur of retailer?

En wilt u kennis met ons maken om vrijblijvend uw mogelijkheden te bespreken, neem contact op met ons.
Winkelwagen